Människa som står och blickar ut över havet på låga havsklippor.

Suicidpreventiva dagen uppmärksammas i Örnsköldsvik

2024-09-05 13:15

Tisdagen 10 september arrangeras ett lunchseminarium i samband med den suicidpreventiva dagen för medarbetare och förtroendevalda i Örnsköldsviks kommun och Region Västernorrland. Även andra myndigheter är välkomna att delta.

Seminariet har fokus på frågan: "Hur kan vi minska självmordstalen – tillsammans?" och leds av Karin Schulz, nationell samordnare för suicidprevention och tidigare generalsekreterare för föreningen Mind. Schulz kommer att dela med sig av sin expertis och erfarenhet kring suicidprevention.

Föreläsningen, som pågår mellan 12:30 och 12:50, kan följas digitalt via Teams eller på plats i Kempesalen, Stadshuset, Örnsköldsvik. Anmälan görs via kommunens hemsida, men det går också bra att delta spontant utan föranmälan.

För mer information om programmet för allmänheten, besök Örnsköldsviks kommuns hemsida. Alla är varmt välkomna att delta och bidra till arbetet med att förebygga självmord.

Anmäl dig https://forms.office.com/e/hxrFuZZRB9  

Här kan du se hela programmet för dagen: Insikt för alla på Suicidpreventiva dagen 10 september - Välkommen till Örnsköldsviks kommun (ornskoldsvik.se)


Tillbaka till toppen